párkapcsolat Leo Robinton Emma Watson szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leo Robinton és Emma Watson kapcsolata komolynak tűnik. 

Tavaly októberben egy titokzatos férfival látták csókolózni Emma Watsont London nyugati részén, azóta azonban nem sok hír röppent fel a turbékoló szerelmesekről, pedig sokan drukkoltak a színésznő boldogságának.

Ám, mint utólag kiderült: nem hiába szurkoltak, ugyanis az a bizonyos férfi és Emma azóta már boldog kapcsolatban élnek - csak nem verték nagy dobra. Olyannyira, hogy az értesülések szerint már együtt is élnek. Ahhoz képest, hogy Emma igazi világsztár, egész sokáig el tudták titkolni a dolgot, de mostmár hivatalosan is lehullott róluk a lepel.

A szerencsés egy kaliforniai üzletember, Leo Alexander Robinton. Egy nevét elhallgató informátor azt nyilatkozta a DailyMail-nek, hogy a szerelmesek mindent megpróbáltak és most is próbálnak megtenni annak érdekében, hogy a kapcsolatuk privát maradhasson. Ám a hírek szerint ők ketten most olyan komolyan gondolják, hogy a fiatal szépség még a szüleinek is bemutatta Leót.

Úgy tűnik, hogy az a férfi, akivel szintén tavaly ősszel látták csókolózni - csak vele Mexikóban -, nem bizonyult olyan jónak, mint Leó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.