VV Fanni feltételezett gyilkosa rosszul viseli az elszigetelt életet

Forrás: Facebook/Origo -
házi őrizet elrablás VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy érzi magát VV Fannifeltételezett gyilkosa az egy éve tartó házi őrizetben: furcsa jeleket érzékel magán. 

Elég ijesztő dolognak lehettek szemtanúi a dunaújvárosi lakók vasárnap: VV Fanni elrablójának ugyanis becsipogott a nyomkövetője, ami miatt pillanatok alatt rendőrök jelentek meg a környéken:

"Nem az első alkalom, hogy a lábbilincs tévesen jelez, természetesen Lászlónak esze ágában nincs szökni. Épp a fürdőben zuhanyzott, amikor bejelzett a készülék, úgyhogy törölközőben csevegett egyet a kiérkező egyenruhásokkal" - mesélte dr. Brodmann Péter, a vádlott nagybátyja.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Tavaly ősszel emeltek vádat VV Fanni gyilkosa ellen, nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntette miatt. B. László ügye azóta azonban nem sokat haladt, hiszen a koronavírus-járvány következtében a júniusra ütemezett tárgyalást is szeptemberre halasztották.

"Rengeteg idő telt el, és most a vírus miatt mégjobban tolódik minden, s a bezártság, még ha az háziőrizet is, egyre jobban érződik a vádlotton. Nem dolgozik, nem érik impulzusok, nem szívhat friss levegőt, ami egyértelműen nincs jó hatással a mentális egészségére. De ezt ő maga is tudja és mondja is, hogy egész egyszerűen úgy érzi, butul el az ingerszegény környezetében" - mesélte Péter a Borsnak.

dr. Brodmann Péter azt is elárulta, hogy szerettek volna alkalmankénti sétát kérelmezni Lászlónak, de a bíróság elutasította. Az ügyvéd szerint Lászlónak jót tenne a friss levegő, illetve az is, ha találna valami otthonról végezhető munkát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.