Kommunikáció, humor, szex – Ettől jó Kiss Ramóna házassága

Forrás: ramonakiss/Instagram -
házasság Lékai Máté Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna szerint a gyerekvállalás mindig kihívás egy párkapcsolatban. Elárulta, ő és férje, hogyan tesznek azért, hogy megőrizzék a tüzet kettőjük között.

A műsorvezető nem titkolja, nem volt könnyű számukra a szülését követő pár hónap.
„Akármennyire szeretjük a másikat, nehéz időszak az első pár hónap, hiszen fáradtabb, érzékenyebb voltam. Nem értettem soha azokat a párokat, akik azért vállalnak gyereket, hogy megmentsék a kapcsolatukat, hiszen a családalapítás egy kihívás" - mesélte a Best Magazinnak.

Kiss Ramóna és Lékai Máté kéthetente randiznak. Forrás: ramonakiss/Instagram

Szerencsére Kiss Ramóna és Lékai Máté megtalálták a módját, annak, hogy ne laposodjon el a kapcsolatuk: kéthetente beiktatnak egy randevút kettesben. Emiatt nincs lelkiismeret-furdalásuk, mert szerintük így lehet életben tartani a tüzet. Ezenkívül Ramóna elárulta, a legfontosabb egy párkapcsolatban a kommunikáció, a humor és a szex.

"Talán azért is működünk jól együtt Mátéval, mert ezek nálunk egyformán erősek. Bízom benne, hogy 20 év után is tudunk majd jókat nevetni, nagyokat beszélgetni, és a hálószobában is változatlanul jól működik közöttünk a kémia"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.