Új szerelem: Rost Andrea sosem volt ennyire kiegyensúlyozott

fotó: Talán Csaba -
Rost Andrea párkapcsolat szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két válás után ismét beköszöntött a szerelem az operaénekesnő életébe. Azt mondja, még sohasem volt ennyire kiegyensúlyozott és boldog, mint most.

A kétgyermekes édesanya, elárulta a Best Magazinnak, hogy van egy férfi az életében. Zenész társra már nem vágyik, újdonsült szerelme orvos, de a zene így is a mindennapi életük része, főzés, vacsora vagy éppen borozgatás közben operát, jazzt és könnyűzenét hallgatnak. Andrea elárulta, most nagyon boldog és kiegyensúlyozott az élete. Szerinte egy párkapcsolatban a türelem a legfontosabb.

„Békén kell hagyni a férfit, nem szabad kutakodni a múltjában, a jelenben kell maradni, és a jövőt tervezni."

Rost Andrea szerint a türelem a jó párkapcsolat titka. fotó: Talán Csaba

"Nem foglalkozom a múlttal, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy tavaly elköltöztem Budaörsről, a házamból, ahol 33 évig laktam. Solymárra, egy teljesen más környezetbe mentem, új fészket raktam" - mondja Andrea.

Az énekesnő sajnos most nem láthatja fiát, Mátét, mert Svájcban él, és nem tud hazajönni a járvány miatt. De lányával, a szintén operaénekes Eszterrel és párjával gyakran jönnek össze négyesben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.