szenvedély Orosz Barbara szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orosz Barbi Instagram oldalán mesélte el követőinek, mennyire szeret festeni.

Egy szakítás után érezte úgy a TV2 Mokka műsorvezetője, hogy a lelki fájdalmakat ki kell festenie magából. Azóta a rabjává vált és ha teheti, hódol ennek a hobbinak.

"Évekkel ezelőtt habarodtam bele a festésbe. Egy durva szakítás sodort a művèszellátóba, ahol dühömben felvásároltam minden vad színt, hatalmas vásznat, állványt, amit aztàn cipelhettem fel a negyedikre.
Szakadt rólam a víz, nagyon akartam létrehozni, alkotni, beletenni minden fájdalmamat, bizonyítani, hogy meg tudom csinàlni, létre tudok a semmiből hozni valamit, amit aztán kiteszek a falra ès igenis szeretni fogom, az enyém lesz és nem lesz vállalhatatlan ,vagy csúnya- vagy ha mègis, azèrt megígértem magamnak, hogy legalábbis nem dobom ki.
Vègül szelíd, pasztell, arany hàztetők születtek a vàsznon, semmi vadság, làzadás, semmi vörös gyilkos düh.. imádom a mai napig. Annyi érzelem van abban a kèpben, nem is lehet nem szeretni. Beilleszkedett az otthonom hangulatàba rögtön.Vannak időszakok, amikor csak a festés kapcsol ki, csak a színekkel való jàtszadozás simítja el a lelkemet mint egy jó kis múltszàzadi faszenes vasaló, ami egy érzékeny selyemhez talán nem való, de nèha a finom anyagoknak sem àrt egy kis meggyepálàs. Valóságosabbak lesznek tőle. Mint ahogy minden sérüléstől erősebbek leszünk.
A hatalmas ablakaimból ömlik be a fèny... szól a kedvenc operám...siklik az ecset a vàsznon..
élmény a színek szépen kialakuló harmóniájàt figyelni. Hagyom őket kibontakozni. Semmi rendszer.
Lesz ami lesz. Csak a spontaneitás érdekel. Máris szeretem.. Fessetek.. bármi is lesz...őrületes...szabad... - írta a fotó mellé hosszú posztban Barbi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.