Szilágyi István özvegye 430 ezres csekket kapott, nem tudja kifizetni

Forrás: Tények -
özvegy szilágyi istván adósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jolika néni kálváriája sajnos nem ért véget. Az özvegynek nem csak a lakáshitelével kell megbirkóznia, ezen felül is komoly tartozásai vannak, ugyanis úgy tűnik, legalább két éve nem fizetett rezsit Szilágyi István és családja, amiből most több százezres adósság gyűlt össze.

Szilágyi István özvegye a minap egy 430 ezer forintos csekket kapott víz- és csatornadíj tartozás miatt. Nem elég, hogy Jolika néninek közel 40 milliós adóssága van a lakásra, mivel nagyjából két éve a család nem fizetett rezsit, mára ebből is jelentős összeg gyűlt össze, amit be kell fizetnie. Amennyiben ezt nem teszi meg, kimegy hozzá a végrehajtó. A szemétszállítási díjjal is elmaradtak, abból 61 ezer forintos tartozás jött össze, az adóhivatal szintén végrehajtással akarja beszedni.
Jolika néni azt mondja, neki fogalma sem volt arról, hogy ekkora elmaradási vannak.

Szilágyi István özvegyének óriási adóssággal kell szembenéznie. Forrás: Tények

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.