Madeleine McCann feltételezett gyilkosát egy fiú megölésével is vádolják

Forrás: Getty Images -
gyilkosság Madeleine McCann Christian Brückner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madeleine McCann feltételezett gyilkosát egy 13 éves fiú meggyilkolásával is vádolják. 

Ahogy nemrég megírtuk, már egy ideje úgy dobálózik a rendőrség Madeleine halálhírével, mintha bizonyított tény volna, a kislány szülei azonban még mindig nem kaptak hivatalos tájékoztatást. Nem meglepő, hogy felszólították a hatóságot, hogy tegyék tisztába ezt a kérdést, hiszen joguk van tudni mindenről, amit ők tudnak.

Úgy tűnik, az egyenruhások komolyan vették a szülők kérését, ugyanis napvilágra kerültek olyan információk, amelyek azt bizonyítják, hogy az áldozat valóban nem él.

Előzmények

Madeleine McCann 2007. május 3-án tűnt el a portugáliai Praia da Luz üdülőhely egyik apartmanjából. Szülei azt állítják, hogy Madeleine-t egy földszinti hálószobában hagyták kétéves testvéreivel, míg ők egy, az apartmantól 120 méternyire lévő étteremben ettek. A szülők azóta rendületlenül nyomoztak a gyermekük után, és végig táplálták a reményt, hogy a kislányuk még él.

A vádlott, Christian Brückner jelenleg börtönben van Kiel városában, kábítószerkereskedelem és szexuális erőszak miatt ül, ám nem hajlandó beszélni. Ügyvédje, Friedrich Fülscher szerint ügyfele teljesen ártatlan Madeleine McCann és a többi eltűnt gyermek ügyében, ezért nem nyilatkozik.

Forrás: Getty Images

Azóta viszont egy újabb gyermek halálát kötik Brückner nevéhez: a hírek szerint 1998-ban megerõszakolt és meggyilkolt egy Tristan Brubach nevű fiút. A holttestet egy Liederbach néven ismert aluljáróban találták meg a Frankfurt-Hochst vasútállomás közelében, Hessen államban. A jelentések szerint öntudatlanra verték, megfojtották, majd megerőszakolták és végül levágták a heréit.

Állítólag három serdülő távolról látta a gyilkost, és a rendőrségnek adott személyleírás szerint nagyon hasonlít Christian Brücknerre - írta a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.