Madeleine McCann szülei bizonyítékot kérnek a lányuk haláláról

Forrás: Getty Images -
emberrablás eltűnt személy Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madeleine McCann szülei arra kérik a rendőrséget, mutassanak egyértelmű bizonyítékot arra vonatkozóan, hogy a lányuk már nem él. 

Ahogy azt korábban megírtuk, az évekkel ezelőtt eltűnt Madeleine McCann ügye most újra fellendült, ugyanis új nyomok és esetleges bizonyítékok kerültek napvilágra - sőt, új gyanúsított is van.

Előzmények

Madeleine McCann 2007. május 3-án tűnt el a portugáliai Praia da Luz üdülőhely egyik apartmanjából. Szülei azt állítják, hogy Madeleine-t egy földszinti hálószobában hagyták kétéves testvéreivel, míg ők egy, az apartmantól 120 méternyire lévő étteremben ettek. A szülők azóta rendületlenül nyomoztak a gyermekük után, és végig táplálták a reményt, hogy a kislányuk még él.

A 43 éves Christian Brückner jelenleg börtönben van Kiel városában, kábítószerkereskedelem és szexuális erőszak miatt ül, ám nem hajlandó beszélni. Ügyvédje, Friedrich Fülscher szerint ügyfele teljesen ártatlan Madeleine McCann és a többi eltűnt gyermek ügyében, ezért nem hajlandó egy szót sem beszélni a rendőrökkel.

Forrás: Getty Images

Az eltűnt lány szülei most arra kéri a német hatóságokat, hogy szolgáltassanak némi információt számukra, ugyanis ők még a mai napig nem tudják, hogy Madeleine ügye mikor és hogyan vált gyilkossági üggyé. Ahogy arról sem kaptak még senkitől egyértelmű bizonyítékot, hogy a lányuk valóban halott lenne - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.