Gond van Harry és Meghan Markle nonprofit vállalkozásával

Meghan Markle vállalkozás nonprofit Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry és Meghan legfőbb tevékenységükként egy nonprofit szervezetet szerettek volna létrehozni, ám az ügyintézésnél elakadtak. 

Harry és Meghan a királyi családból kiválva a saját lábukra szeretnének állni, és azokkal a dolgokkal foglalkozni, ami őket érdekli. Ezért szerettek volna létrehozni egy nonprofit szervezetet, amely filmes és televíziós produkciókkal foglalkozik, de az új brand magában foglal egy multimédiás oktatóbirodalmat, valamint egy egészséges életmóddal foglalkozó honlapot.

Meghan és Harry AFP

Szervezetük az Archewell nevet viselné, be is adták a különböző kérelmeket, de a védjegybejelentést elutasították a The Sun szerint. Méghozzá azért, mert a hatóságok szerint a tervek túl homályosak, emellett szabálytalanul volt kitöltve a nyomtatvány - hiányzott az aláírás -, valamint nem fizettek be minden díjat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.