Harry herceg és felesége, Meghan Markle médiavállalkozást indít Los Angelesben. 

Ahogy arról korábban a Life.hu is beszámolt, Meghan és Harry bejelentették, milyen névvel akarják folytatni a pályafutásukat, legalábbis a vállalkozásukat, miután a Sussex Royal címet nem használhatják tovább. Most az is kiderült, hogy mivel fognak foglalkozni. 

Filmes és televíziós produkciókkal is, de az új brand magában foglal egy multimédiás oktatóbirodalmat, valamint egy egészséges életmóddal foglalkozó honlapot - írta a The Daily Telegraph.

Harry és MeghanForrás: AFP/Daniel Leal-Olivas


Harry és Meghan a brit napilapnak elmondta, hogy a nonprofit szervezettel kapcsolatos további részleteket később hozzák nyilvánosságra, mivel a koronavírus-járvány késlelteti a megvalósítását.
A The Hollywood Reporter az Egyesült Államokban márciusban benyújtott okiratok alapján azt írja, hogy a Los Angeles-i központú szervezet profiljába játékfilmek, cikkek, könyvek, hangoskönyvek, podcastok, audiovizuális szórakoztató programok, tévéműsorok, digitális szórakoztató programok és ismeretterjesztő programok készítése is beletartozik majd.
Sussex hercege és hercegnője januárban jelentette be, hogy feladja királyi teendőit, és pénzügyileg függetleníti magát a királyi családtól, és azóta sok találgatás folyt arról, hogy mihez is fognak majd, és vajon követik-e a korábbi amerikai elnök, Barack Obama és felesége, Michelle Obama példáját, akik saját produkciós céget hoztak létre és leszerződtek a Netflixszel. Az Archewell megalapítása arra utal, hogy ezen az úton indulnak el - írja az MTI.