Részletek derültek ki Benedek Tibor temetésével kapcsolatban

halál temetés Benedek Tibor részlet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint azt a life.hu is megírta, Benedek Tibor, a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó 47 éves korában  hosszú betegséget követően elhunyt. Így helyezhetik végső nyugalomra.

Június 18-án, csütörtök reggel hunyt el a sportlegenda, Benedek Tibor. Az egész országot megrendítette az olimpikon távozása, csak kevesen tudták, hogy évek óta rákos beteg. Hosszú ideig küzdött a gyilkos kórral, ám végül a szervezete feladta a harcot.

Budapest, 2016. március 22. Benedek Tibor, a férfi vízilabda válogatott szövetségi kapitánya a csapat sajtónyilvános edzésén a budapesti Császár-Komjádi Sportuszodában 2016. március 22-én. MTI Fotó: Kovács Tamás Forrás: MTI/Kovács Tamás

A Bors információi szerint

szűk körben fogják végső nyugalomra helyezni Benedek Tibort, amit egy nyilvános búcsúztató előz meg. Így a rajongói és tisztelői is le tudják róni kegyeletüket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.