Gyanúsított lehet András herceg a pedofil szexhálózat ügyében

Forrás: AFP/Lillian Suwanrumpha -
Jeffrey Epstein pedofilia András herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy bajba kerülhet Erzsébet királynő harmadik fia. Ugyanis elképzelhető, hogy a pedofil-botrányba keveredett Jeffrey Epstein ügyében nem csak tanúként, hanem gyanúsítottként is kihallgathatják.

Jeffrey Epstein szexuális zaklatás, emberkereskedelem és pedofília vádja miatt került börtönbe, most pedig volt barátnőjét, Ghislaine Maxwellt is letartóztathatták, mert köze lehet a szexhálózathoz – írta a The Guardian.

András herceg jó barátságban volt Jeffrey Epsteinnel és a nejével is. Forrás: AFP/Lillian Suwanrumpha

András herceg mindkettőjükkel jó barátságot ápolt, ezért tanúként idézhetik be. Eddig viszont nem mutatott túl nagy együtt működést a hatóságokkal. Ám az áldozatokat képviselő ügyvéd szerint akár gyanúsított is lehet.
"András herceg a milliárdos több birtokán is vendégeskedett, Maxwellnek is jó barátja volt. Sokat tudhat arról, mi történt azokkal a fiatal lányokkal, akik megfordultak ezeken a helyeken. Fontos tanú lehet, de szerintem nem tanúként, hanem gyanúsítottként hallgathatják ki" - mondta az ügyvéd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.