Istenes László így tartja fitten magát - elárulta a titkot

Forrás: Hegedűs Róbert -
Istenes László fiatalság család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Laci nem csak a genetikának köszönheti fiatalos külsejét.

Istenes László négygyerekes apa, és nemrég megszületett a negyedik unokája is. A Mokka házigazdája már találkozott is a kisbabával.
Júliusban született Bogi lányom második gyermeke – és egyben az első lányunokám –, Grace Elisabeth. Még most is felfoghatatlan! Nemrég voltunk meglátogatni őket Németországban, nagyon megható élmény volt." – mesélte a csütörtökön megjelenő HOT! magazinnak Istenes, aki azt is elárulja, hogy mi a titka, amitől egyáltalán nem tűnik klasszikus nagypapának.

Istenes László Forrás: Hegedűs Róbert

„Hálás vagyok a genetikámért, és persze sokat is teszek azért, hogy fiatalos maradjak. Mindent mértékkel fogyasztok, és tudok nemet mondani. Gyerekkorom óta sportolok, iszonyatosan erős vagyok fejben. Ha kell, 2-3 napig csak vizet iszom, és tavaly december óta nem eszem húst. Nincs szó ideológiai okokról – egyszerűen elhatároztam. Halat viszont eszem, és azt szoktam mondani, hogy a bacon sem hús" – árulta el a holnapi magazinban a televíziós, aki magánélete számos részletéről lerántja a leplet a lapban.

A HOT! Magazin digitális száma ITT elérhető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.