Megszólalt a gólyatábori erőszakoló volt osztálytársa: "Tartok tőle, ha kiengedik, ugyanott folytatja"

Forrás: MTI/Varga György -
ELTE erőszak gólyatábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ELTE gólyatáborában megvert, megfenyegetett és megerőszakolt egy elsőéves lányt a fotós, akit ezért 9 év szabadságvesztésre ítéltek. Júniusban feltételes szabdságra bocsátották a férfit, de a döntést végül visszavonták. Volt osztálytársa szerint nem is szabad kiengedni: tart attól, hogy megismételné tettét.

Hatalmas felháborodást keltett 2014-ben az, ami az ELTE gólyatáborában történt. A fotós megfenyegetett, megvert és megerőszakolt egy elsőéves lányt, közben fotókat is készített, hogy ezzel zsarolja áldozatát. A férfit akkor a Pécsi Ítélőtábla jogerősen kilenc év szabadságvesztésre ítélte, jelenleg az Állampusztai Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben tölti büntetését.

Fonyód, 2015. június 3. K. S. háttal b) hallgatja Németh Károly bírót az ellene szexuális erőszak bűntette miatt indult büntetőper ítélethirdetésén a Fonyódi Járásbíróságon 2015. június 3-án. Forrás: MTI/Varga György

A Kecskeméti Törvényszék idén júniusban az elítéltet – kifogástalan magatartására tekintettel – feltételes szabadságra bocsátotta, de a döntés ellen fellebbezett a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség büntetésvégrehajtási ügyésze, végül úgy döntöttek, a bűnismétlés veszélye miatt nem engedhetik ki a férfit.

A férfi egykori osztálytársa szerint nem is szabad őt kiengedni.

Tartok tőle, ha kiengedik, ugyanott folytatja, ahol abbahagyta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.