Ismét 300 fő felett van a frissen regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma

Forrás: MTI/Oroszországi Közvetlen Befektetési Alap (RFPI)/- -
fertőzöttek száma koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
301 újabb magyar állampolgár esetében mutatták ki a koronavírus jelenlétét, ezzel 6923 főre nőtt itthon a beazonosított fertőzöttek száma. Sajnos el is veszítettük az egyik beteget, így az elhunytak száma 620 főre nőtt, és összesen 3930-an gyógyultak meg a kórból. 

Az aktív fertőzöttek száma 2373 fő. Az aktív fertőzöttek 44%-a, az elhunytak 60%-a, a gyógyultak 42%-a budapesti. 100 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 7-en vannak lélegeztetőgépen.

"Európában a járvány második hulláma érzékelhető, nő a fertőzések száma, a vírus behurcolásának megfékezése érdekében ismét szigorodnak a külföldről való beutazás feltétételei. Alapszabály szerint külföldi állampolgárok nem léphetnek Magyarország területére, a külföldről hazatérő magyar állampolgároknak pedig kötelező a 14 napos hatósági házi karantén" - írja a koronavírus.gov.hu

Forrás: MTI/Oroszországi Közvetlen Befektetési Alap (RFPI)/-

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.