Demi Moore nem fogta vissza magát: összeszidta a rendetlen közönséget

Demi Moore
AFF/PA Images/Demi Moore - Northfoto
durva Cher Demi Moore
A színésznő megtisztelő feladata volt, hogy felkonferálja Chert az amfAR-gálán, ám valaki nem bírta kivárni a mondókája végét. Demi Moore nem fogta vissza magát, alaposan helyretette a közönséget.

Demi Moore azt a feladatot kapta, hogy ő konferálja fel Chert a csütörtöki amfAR-gálán. A 61 éves színésznő éppen a 78 éves énekesnő méltatásának közepénél tartott, amikor a közönség soraiból valaki megzavarta: az illető nem tette zsebre azt, amit Demi Moore-tól kapott.

Demi Moore és Cher
Demi Moore konferálta fel Chert, ám megzavarták közben
Forrás: JACOVIDES-MOREAU / BESTIMAGE

Demi Moore összeszidta a közönséget, de jó okkal tette

A színésznő a színpadon épp Chert méltatta, amikor a közönség egyik tagja megzavarta a dicsérő szavait. Persze Demi Moore-t - aki nemrég még Cannes-ban tündökölt - nem kell félteni, az illető megkapta a magáét. "Csak szeretnék megbizonyosodni arról, hogy tényleg itt vagytok-e velem, mert ez a hihetetlen nő, akit be fogok mutatni - ő Grammy-, Oscar- és Emmy-díjas..." - kezdte a konferálást a színésznő, ekkor azonban félbeszakította valaki, ám Demi Moore azonnal regált. 

"Te ott hátul a teremben egy Emmy-győztes vagy? Én ki*******l nem hiszem"

 - tette helyre a közönség rendetlenkedő tagját a színésznő. A közönséget nagyon meglepték Demi Moore szavai, aki azonban nyugodtan folytatta a mondandóját. "A lényeg, hogy ő egyszerűen minden idők egyik legtehetségesebb, legsikeresebb és legkedveltebb előadója" - mondta a színésznő Cherről.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.