Szexjelenetek, amik tényleg megtörténtek a filmekben

Valódi szexjelenetek
Shutterstock/Copyright (c) 2021 Grusho Anna/Shutterstock. No use without permission. - Grusho Anna
szex szexjelenetek valóságos szexjelenet szerepek filmek
Nem csak tettették a szexjelenetek gyönyörét a színészek, mert azok valóban megtörténtek - 5 ikonikus film, amikben tényleg átélték a testi gyönyört!

Vannak olyan ikonikus filmek, melyekben még a szexjelenetek is valódiak! Mielőtt bárki azt gondolná, hogy csak pornófilmekben létezik igazi szexjelenet, nagyot téved! Ugyanis akár művészfilmek is készülhetnek valódi aktus tartalommal, ami még érzékibb és minőségibb végeredményt kínálhat a nézőknek. No de milyen filmekről is van szó pontosan?

Nem csak a pornófilmekben léteznek valódi szexjelenetek!
Nem csak a pornófilmekben léteznek valódi szexjelenetek!
Forrás: Shutterstock/fizkes

5 ikonikus film

Little Asheas

A szerelem, amit a filmvásznon látunk, csupán színészkedés, azonban a reakció és a szerelmi aktus annál valódibb! Robert Pattinson Salvador Daliként ejakulál a Little Asheas című filmben. A híres színész még azt is elárulta, hogy maszturbált a kamerák előtt, csakhogy a jelenet minél valóságosabb legyen.  „Egyszerűen az arckifejezés nem működött, amikor csak tettettem. Most már az örökkévalóságnak rögzítettük az arcom…akkor” – mondta Pattinson.

 

9 songs

A 2004-ben bemutatott 9 songs című film a gátlások nélküli hipszterekről szól, akik nem félnek megmutatni a valódi intimitást a filmben! A történet szerint a szereplők csupán két dolgot csinálnak végig: Vagy zenekarok koncertjeire járkálnak, vagy állandóan szexelnek. 

The Idiots

A Lars von Trier nevéhez fűződő filmek már önmagukban kitesznek egy jó pár darabos listát. Azonban a rendező legikonikusabb filmje, amiben valóban szexjelenetekkel találkozhatunk, az 1998-as The Idiots volt. 

Egy baráti társaság összegyűlt egy kis orgia kedvéért. A szexjelenetek többsége valóban csak színjáték, azonban találkozhatunk egyetlenegy filmbéli résszel,  ahol az együttlét tényleg valódi. Ezt viszont pornószínészek játszották.

Intimacy

Az 1980-as Intimacy című angol filmben egy férfi beleszeret egy nőbe, akivel lazább kapcsolatot kezd. Ezután jön csak rá, hogy a a nő, akivel szexel, férjnél van, és habár ígérgeti neki, de sosem hagyja ott a párját. A filmben valódi szexjelenetek vannak, ami elég ritka olyan alkotásoknál, amik még a legjobb film kategóriában is nyertek például a berlini filmfesztiválon, ahogy az Intimacy is.

Lie with me

A 2005-ös  filmdráma egy férfi és egy nő párkapcsolatát mutatja be. Két jól ismert színész alakítja a párt: Eric Balfour, aki a 24 című sorozatban Milo Pressmant alakította, és Lauren Lee Smith, aki a Helyszínelők című sorozatban Riley Adamsként volt ismert. Habár a torontói filmfesztiválon bemutatták a filmet, a valódi szexjelenet ellenére sem lett nagy siker.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.