Nagy bejelentés: Karácsonykor férjhez megy Dobó Ági

Forrás:Dobó Ági/Instagram -
karácsony házasság Dobó Ági
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karácsonykor férjhez megy Dobó Ági.

Dobó Ági sokáig várt az eljegyzésre, de mindig biztos volt benne, hogy egyszer megtörténik. A szépségkirálynő már két kisfiút nevel, és egyáltalán nem számított a lánykérésre, amikor az egyik családi összejövetelen a párja térdre ereszkedett előtte, és feltette a nagy kérdést. Ági sírva mondott igent, és belevetette magát a szervezésbe.

Különleges dátumot találtak ki Csabával.

Dobó Ági Forrás:Dobó Ági/Instagram

"Elég régóta álmodozom az esküvőről. Határozott elképzeléseim vannak arról, hogy mit szeretnék, és méginkább arról, hogy mit nem. Persze a járvány bennünket is bizonytalan helyzetbe sodort, de mivel karácsonyi dátumot választottunk, reménykedem, hogy addigra lecseng a második hullám is, és együtt lehet a család és a baráti társaság ezen a nagy napon. Bármi is lesz, nem akarunk ráfeszülni: szóljon ez az időszak egy hosszúra nyújtott adventi készülődésről. Nem akarok görcsölni, nem akarok menyaszörny lenni" - mesélte a HOT-nak ági.
Az esküvő összes részlete kiderül a csütörtöktől kapható, új HOT! Magazinban!

A HOT Magazin digitális száma ITT található!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.