Gáspár Sándor: "Nálunk nincsenek tabuk."

Forrás: jegy.hu -
színész család magánélet Gáspár Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Sándor nagyon szigorú apa volt, ám mióta felnőttek a gyerekei barátivá alakult át a kapcsolatuk.

Gáspár Sándor néhány hónapja a Balatonon él, ám folyamatosan ingázik. A baráti társasága és a családja biztos pontot jelentenek a számára, bármelyik városban is legyen éppen.
„Gyakran jönnek hozzám vendégek, sok barátom van, és a lányom, Kata is gyakran meglátogat. Az elmúlt időszak mindannyiunknak nehéz volt: apaként megpróbálom mindig megnyugtatni a gyerekeimet, mi minden problémát meg tudunk beszélni. Nálunk nincsenek tabuk. Most, hogy felnőttek, sokkal barátibb a viszonyunk mint valaha volt. Gyerekkorukban szigorúbb voltam velük, idegbajt kaptam, amikor az iskola nem úgy ment, ahogy kellett volna. Szerencsére mostanra ezek a feszültségek már elmúltak, és hagyom, hogy a saját életüket éljék. Nagyon büszke vagyok rájuk" – mesélte a holnap megkjelenő HOT! Magazinban Gáspár Sándor.
A magazinból az is kiderül, hogy miért éppen Alsóörsön telepedett le, és arról is mesél a művész, miről kellett lemondania az utóbbi időben.

A HOT! Magazin digitális száma ITT található.
Gáspár Sándor Forrás: jegy.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.