A TV2 sztárja elárulta: külön kasszán vannak férjével

Forrás: SocialGuru Magyarország/Facebook -
Horváth Gréta család anyagi helyzet Meggyes Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Gréta és férje, Meggyesi Dávid külön kasszán vannak - elárulták az okát.

A Love Bistro sztárja, Horváth Gréta mindig magabiztos, ám ő is sokáig kereste önmagát, és az évek alatt az önbizalma is sokat változott.

Horváth Gréta Forrás: SocialGuru Magyarország/Facebook

"Amikor a fiammal, Filippel egyedül maradtam, nehéz időszakon mentem keresztül. Aztán ahogy megismertem Dávidot, egyre kerekebb lett az életem. Korábban az önbizalomhiány miatt néha előkerült a féltékenység, de ma már egyáltalán nincs jelen a kapcsolatunkban. Sokakat meglep, de

mi külön kasszán vagyunk, ehhez ragaszkodtam. Szeretnék megállni a saját lábamon, mert az élet megtanított arra, hogy a legnehezebb pillanatokban is boldoguljak egyedül.

Most azonban boldog vagyok, teljes az életem. Van mellettem egy társ, akivel maximálisan kiegészítjük egymást, gyakran csipkelődünk, de teljes mértékben megbízunk a másikban. Ő az az ember, akivel el tudom képzelni az életemet és azt, hogy együtt öregedjünk meg. Mindketten szentimentálisak is vagyunk: kiskutyákon és idős házaspárokon bármikor elsírjuk magunkat!" - mesélte a holnap megjelenő HOT! Magazinban Gréta.
De vajon a konyhában hogyan alkotnak egy csapatot, miben tudja támogatni Dávid a szerelmét? A holnap megjelenő HOT!-ból kiderül!

A HOT! Magazin digitális száma ITT elérhető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.