Pozitívan nyilatkozott a koronavírus-helyzetről Győrfi Pál - Videó

Hír TV -
járvány időszak Győrfi Pál korlátozások TV2 Mokka videó koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál volt a mai Mokka egyik vendége, ahol elmondta, hogyan látja a jelenlegi járványhelyzetet Magyarországon. 

A TV2 reggeli műsorában, a Mokkában vendégeskedett Győrfi Pál, ahol elmondta, hogy szerinte, ahogyan tavasszal, úgy a jelenlegi időszakban is jó döntések születtek időben a koronavírus-krízis megoldására Magyarországon. A népszerű szóvivő véleménye az, hogy a koronavírus elleni védekezés nem csupán a kormány feladata, az embereknek, egyéneknek ugyanúgy felelősséget kell vállalniuk, ugyanis hiába vannak intézkedések, ha nem tartják be azokat.

Győrfi Pál pozitívan látja a helyzetet, mivel azt tapasztalja, hogy

a legtöbben valóban betartják az óvintézkedéseket, viselik a maszkot, közterületen, tömegközlekedési eszközökön és nem hagyják el az otthonaikat este 8 és reggel 5 óra között. Ennek következményeként azt látja, hogy akár egy-két héten belül érezhető lesz a nemrég hozott intézkedések hatása.

A mentőszolgálat feladatairól, extra terheiről is szó esett a reggeli műsorban, Győrfi elmondása szerint, eddig átlagosan 3000 esethez riasztották a mentőszolgálat munkatársait, azonban a tesztelések pluszban napi 12-13 ezer feladatot jelentenek a mentőknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.