Ilyen áldozatokat hoz a koronavírus miatt Győrfi Pál - Videó

Hír TV -
Győrfi Pál szerep videó Dancing with the Stars Győrfi Dániel koronavírus vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győrfi Pált újabban nemcsak az Országos Mentőszolgálat szóvivőjeként láthatjuk mostanában, hanem különböző, eddig tőle szokatlan szerepekben is feltűnik. Elmondása szerint, ha a vicces videókkal, üzenetekkel nagyobb hatást gyakorol az emberekre, akkor nem bánja, ha néha megmosolyogtatja az embereket.

Győrfi Pált mrá többször láthattuk videókban, ahol többnyire valamilyen fontos üggyel kapcsolatban hívta fel az emberek figyelmét vagy mostanában a koronavírus kapcsán oszlatta el a tévhiteket, adott új információkat a vírushelyzettel kapcsolatban. Azonban most egy teljesen új szerepkörben láthatjuk az édesapát, aki fia, Győrfi Dani kedvéért vállalta el a szokatlan felkérést.

"Még nem érkezett meg a koronavírus-járvány második hulláma, amikor jött a TV2 felkérése, hogy poénos kisfilmekkel mutassuk be a show szereplőit. Az ötlet jópofasága mellett legfőképpen a fiam, Győrfi Dániel miatt mondtam igent, aki szintén szerepel a műsorban.

Úgy gondolom, fontos, hogy néha kicsit könnyedebben is szóljunk az emberekhez még a járvány alatt is, hiszen főleg a fiatalabb generáció számára így könnyebben eljutnak az üzenetek. Biztos sokaknak elege volt már abból, hogy minden YouTube-videó előtt az én arcomat látta, de így, illetve talán egy kicsit a vicces mémgyárosoknak is köszönhetően tavasszal lefékeztük a járványt, és sok ember életét mentettük meg vagy óvtuk meg a bajtól. Ezért egyáltalán nem bánom, ha néha nevetnek is rajtam. Az üzenetek most mások, de továbbra is fontos, hogy a szabályokat betartsuk, hogy minél kisebb áldozatokkal jussunk túl a járványon. Együtt újra sikerülni fog" - mesélte a Borsnak a szóvívő.

Pált többféle szerepben láthatjuk feltűnni a kisfilmekben: virágárus, operatőr, biztonsági őr és egy igazi latin szerető bőrébe is belebújt az édesapa.

"Paróka és műbajusz került rám, hogy egy igazi latin szeretőnek tűnjek. Külsőleg nagyon távol áll tőlem ez a figura, és amikor megláttam magam a tükörben, nevetőgörcsöt kaptam. Gabriela elképesztően profi, nagyon rövid ideig tudtuk egymás társaságát élvezni, ugyanis a forgatás alig egy óra alatt megvolt, ennyi idő alatt azt a pár spanyol mondatot is sikerült begyakorolnom rendesen.

A fiam mellett végre önmagamat, a mentőszóvívő apát alakíthattam, akinek a fia bulizni indul, és felteszi azt a bizonyos kérdést neki: Hova? Hova? Nagyszerű érzés Danival dolgozni, ugyanúgy élveztük itt a mókázást, mint a Stayin' Alive Tik-Tok videónk készítése alatt. Jól kezeli az ismertséggel járó pozitív és negatív hatásokat, talán azért is, mert az apja 18 éve közszereplő , vagyis ő már körülbelül négyéves kora óta látja, mivel jár az ismertség" - mesélte Győrfi Pál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.