Müller Cecília szerint így alakulhat a karácsony

Forrás: MTVA -
karácsony járvány Müller Cecília koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az országos tisztifőorvos felhívta a figyelmet arra, hogy az, hogy hogy alakul karácsony, azon múlik, most mennyire tartjuk be a szabályokat. Müller Cecília szerint hamarosan döntés születhet az ügyben.

Az Operatív Törzs sajtótájékoztatóján kiderült, a hétfői napon több a gyógyultak száma, mint az új betegeké. A gyorstesztek pedig lényeges segítséget nyújtanak a kórházakban az ismeretlen státuszú betegek számának csökkentésében, ezáltal a várakozás is lerövidül.

Müller Cecília szerint a karácsonyt akkor tölthetjük a szereteinkkel, ha most betartjuk a szabályokat. Forrás: MTVA

Ugyan az új betegek száma magas, de némi lassulás figyelhető meg a járvány terjedésében, így talán hamarosan elérhetjük a plafont.
Müller Cecília arról is beszélt, az idei karácsony kimenetele attól függ, most mennyire tartjuk be a szabályokat.

„Most teremtjük meg annak lehetőségét, hogyan tölthetjük majd a karácsonyt, vagyis sok függ attól, betartjuk-e a szabályokat, avagy sem. December elején dönt a karácsonyi szabályokról a kormány."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.