Operatív Törzs digitális oktatás koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A novemberi intézkedések értelmében január 11-ig tart a digitális oktatás a középiskolákban. Az Operatív Törzs azonban azt javasolja a kormánynak, ezt hosszabbítsák meg.

Újra megkezdődött a tanítás az oktatási intézményekben, melyekben a téli szünet alatt fertőtlenítés folyt. A tanárok tesztelése továbbra is tart, bár csökken az érdeklődés iránta, az év elején 209 oktató tesztje mutatott pozitív eredményt Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár elmondása szerint.

A fotó illusztráció. Forrás: MTI/Balázs Attila

A novemberi kormányintézkedések értelmében a középiskolások digitális oktatása január 11-ig tart. Ám az Operatív Törzs vizsgálatai szerint ezt tanácsos lenne meghosszabbítani még egy időre. A döntést viszont a kormány hozza meg, a részletek pénteken kerülnek nyilvánosságra – derült ki a sajtótájékoztatón.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.