Brutálisan meggyilkolta párját egy budapesti nő: a szomszédok kitálaltak róluk

gyilkosság öngyilkos balta öngyilkosság Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkolta a szomszédokat a Kapás utcában történt brutális gyilkosság: a nő egy baltával ütötte agyon a párját. Kiderült, hogy a veszekedések mindennaposak voltak náluk, de arra senki nem számított, hogy ilyen borzalmas tragédia fog történni. 

A Kapás utcába nagy erővel vonultak ki a rendőrök, mint kiderült, egy nő baltával gyilkolta meg párját, majd magával is végezni akart. A szomszédok korábban elmondták, lehettek alapgondok náluk, de az eset sokkolta őket. Most újabb részletekkel szolgáltak. Állítólag mindennapos volt a veszekedés a nő és a férfi között.

Baltával végzett párjával a nő - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

"

Mivel nem messze lakunk tőlük, a kiabálásokat hallottuk, szinte minden este balhé van náluk.

Blikknek

A nő ismerőseit is sokkolta az eset, a lap úgy tudja, a veszekedéseket sokszor a férfi féltékenysége váltotta ki, de arra nem derült fény, hogy ezúttal is ez okozta volna a feszültséget. A hírek szerint a gyerek nem volt otthon a tragédia idején.

A párkapcsolatáról annyit tudok, hogy olyan igazi se veled, se nélküled kapcsolatban éltek. Az utóbbi időben a párja munkája is bizonytalan volt,

A nő párjáról kiderült, hogy imádta a művészeteket, egy produkciós társaságnál dolgozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.