Fiai temetésén jött rá a férfi, hogy nem is voltak gyermekei: játékbabák voltak a lepedőbe csavarva

Forrás: Shutterstock -
halál ikrek terhesség játékbaba hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felfoghatatlan és döbbenetes, ami az azzal az orosz férfival történt, aki saját gyermekei temetésén jött rá, hogy felesége nem is szült neki gyerekeket.

Daud Daudov abban a hitben volt, hogy felesége iker fiúknak adott életet, akik kedden agyvérzésben hunytak el. Az, hogy pontosan mi okozta a halálukat nem derült ki, mivel az iszlám vallás a gyerekeket nem engedi felboncolni, úgy kell őket eltemetni, ahogy meghaltak.

A temetésen azonban olyan történt amire soha életében nem számított. Amikor utoljára búcsút szeretett volna venni a gyermekeitől a fehér lepedőbe csavart babák helyett, szem nélküli játékbabákat látott

- írja a The Sun.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Daudov először azt hitte, hogy gyermekeit elrabolták vagy illegális módon örökbe adták, ezért azonnal a rendőrséghez fordult segítségért, ahol panaszt tett a kórház ellen, ahol a felesége világra hozta a gyermekeit.

A nyomozás során kiderült, hogy a felesége nem is szült gyermekeket, mivel nem is volt terhes, végig hazudott a férjének.

Később a feleség bevallotta, hogy ő tekerte be a játékbabákat a lepedőbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.