Érthetetlen tragédia! Megfulladt a tapasztalt extrém búvár az apci bányatóban

Forrás: YouTube/Real Video Adventure Producing studio -
vízbe fulladás bányató búvár tragédia búvárbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 33 éves férfi tapasztalt búvárnak számított - hosszú évek óta merült tengerekben, óceánokban és fagyos vizekben egyaránt.

Bányatóban lelete halálát egy extrém búvár Apcnál. A 33 éves férfi jégbe fúrt léken keresztül ereszkedett a hidegvízbe, de feljönni sajnos már nem tudott. Az ismerősei értetlenül állnak a tragédia előtt, senki sem érti, mi történt, hiszen a férfi tapasztalt búvárnak számított - adta hírül a Bors.

Bence vasárnap kora délután érkezett a Heves megyei Apcra, a Széleskő-bányatóhoz, ahogyan már előtte számtalan alkalommal tette. A fiatal férfi hatalmas tapasztalattal rendelkezett, hosszú évek óta merült a Föld minden táján, tengerekben, óceánokban és fagyos vizekben egyaránt. Sajnos ezúttal nem sikerült feljönnie a víz felszínére.

búvár Forrás: YouTube/Real Video Adventure Producing studio

A apci tó átlagos vízmélysége öt-tíz méter, melyet tíz-tizenöt méter magas sziklafal vesz körül. A víz legmélyebb pontján 25-30 méter mély is lehet, ezért is kedvelt hely a búvárok számára is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.