Instagramján üzent Weisz Fanni Bochkornak: így reagált rádiós szájról olvasós poénjára

jelnyelv Weisz Fanni szájról olvasás Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szájról olvasással kapcsolatban viccelődött egyik reggeli adásban Bochkor Gábor annak kapcsán, hogy kollégája nem kapcsolta be a mikrofonját, ő pedig nem hallott semmit. Megjegyezte, beiratkozik a siket modellhez, Weisz Fannihoz egy kurzusra, Fanni pedig reagált a hallottakra. 

"Kedves Bocsi. Tekintettel arra, hogy a szakáll nehezítő tényező a szájról olvasásában, a kézmozdulatok sem voltak hibátlanok, és a betűknél a daktil ABC -t sem ismertem fel, így azt kell mondjam, magas pontszámmal felvételt nyertél a kurzusra. Bármikor szívesen megtanítok pár jelet, ha késztetést érzel a jelnyelv megismerése.
Köszönjük, a társadalmi felelősségvállalást, még akkor is, ha elsősorban nem ezért hangzottak el a mondatok! Nagyon kedves volt Tőled" - írta Fanni az Instagramján, amit a Ripost szúrt ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.