Szomszédja tartja rettegésben az édesanyát: megpróbálta kitépni kezéből a kislányát

Forrás:Shutterstock -
édesanya szomszéd fenyegetés Tiszanána szülés kislány rettegés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tiszanánai édesanya még az udvarra sem meri kiengedni kislányát.

Óriási félelemben telnek a fiatal édesanyának, Eszternek a mindennapjai. 21 hónapos kislánya, Petra folyamatos életveszélyben van. Az asszony elmondása szerint szomszédja már évek óta zaklatja őt. Még várandós volt, amikor megfenyegette, hogy ellopja gyermekét, azóta pedig többször megpróbálta kitépni a gyermeket az édesanya karjaiból. A legutóbbi incidens nem csak heves szóváltással, de tettlegességgel is járt, a fiatal anyuka arca csúnyán megsérült.

A kép: illusztráció Forrás:Shutterstock

„Már terhesen is többször megfenyegetett, hogy a kukába dobja a gyermekem, ha megszületik. Nem értettem már akkor sem, hogy miért szállt rám, hiszen soha nem ártottam neki, nem voltak konfliktusaink korábban"

– kezdte szívszorító vallomását Eszter a Blikknek.

„Múlt hétfőn épp hazaértem Petrával, amikor beállt elém a szomszédasszonyom, nem engedett be minket a házba. A gyereket gyorsan letettem, hogy meg tudjam védeni őt és magamat is. Az arcom is megsérült, miközben dulakodtunk"

– tette hozzá.

Az anyuka védelmében a rendőrségen is indult már eljárás az őrült szomszéd ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.