Vajna Timi nagymamája fúrta meg az esküvőt: "Megmondtam a magamét"

Forrás: Instagram/timeavajna -
Vajna Timi nagymama kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy vajna halála után Timi újra megtalálta a boldogságot Zoli mellett, és noha már az esküvőt tervezgették, a hírek szerint mostanra zátonyra futott a kapcsolatuk. Kiderült, hogy Timi mamája nme szomorkodik emiat sőt, örül, hogy Timi szakított Zolival.

Vajna Timi tavaly osztotta meg a nyilvánossággal, hogy Andy Vajna halála után újra rátalált a szerelem. Kapcsolatuk gyorsan komolyra fordult, még a házasságot is fontolgatták, de nyáron már azt kezdték el rebesgetni, hogy válságban lehet a kapcsolatuk. Azóta kiderült, hogy szakítottak, most pedig az is, hogy a viszonyuk nem élvezte mindenki támogatását. Timi nagymamája, Marika nem örült annyira a kapcsolatnak.

Vajna Timi nagymamája nem támogatta a kapcsolatát Forrás: Instagram/timeavajna

sajog a lelkem, mert Timi hiányzik nekem. Ő az első szülött unokám, és ezzel szerintem sok mindent elmondtam...

Örülök, hogy jobb belátásra tért és szakított ezzel a fiúval.

"Csakis jót szeretnék az unokámnak. Azt mondják, mindenki addig él, míg dolga van e világon. Nos, én elég öreg vagyok, de még mindig itt vagyok, s nagyon úgy tűnik még van teendőm..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.