Instagramján üzent a gyászoló Rubint Réka: "Még egy kis időre van szükségem, hogy lelkileg megerősödjek"

Rubint Réka gyász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész országot megdöbbentette néhány napja a hír: szerettei karjaiban hirtelen elhunyt Rubint Réka édesanyja. Kiderült, amikor elkapta a koronavírust tavaly év végén, súlyos kétoldali tüdőgyulladás alakult ki nála, ennek maradtak szövődményei. Az orvosi jegyzőkönyv szerint tüdőembólia okozta a halálát. A fitneszedző teljesen összetört, egyelőre az óráit sem tartja meg. 

"Rengeteg üzenetet kapok, amit szeretnèk ezúton is megköszönni! Nagyon sokat jelent és bízom benne, hogy hamarosan lehetőségem lesz szemèlyesen is magamhoz ölelni Titeket! Sokat jelent a támogatásotok ... nagyon sokat! Szeretnèm, ha tudnàtok, hogy a legnagyobb megnyugvàst és biztonságot most a CSALÁDOM és a legigazibb "tanàcsadòm" a belső békém adja ... Még egy kis időre van szükségem, hogy lelkileg megerősödjek és újra adni tudjak Nektek... energiàt, erőt, hitet, és még nagyobb szeretetet, mint amit valaha is adhattam" - írta az Instagramon az édesanyját gyászoló Réka, aki egyelőre nem tart edzéseket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.