A Facebook egyre többször kerül adatszivárogtatásos botrányba, legutóbb több felhasználó adata került ki az oldalról. Úgy tűnik, hogy Mark Zuckerberg sem bízik teljesen saját szolgáltatásukban, mert ős is más alkalmazást használt. 

Több millió Facebook-felhasználó adata szivárgott ki nemrég, és nem is ez az első hasonló botránya az oldalnak. A közösségi oldal üzenetküldő funkciója is sokszor akadozott mostanában. A szivárogtatás azonban sokkal nagyobb baj, emiatt rengeteg közszereplő és magánember adata került ki. Mark Zuckerbergé is, az adatok alapján pedig az is kiderült, hogy a Facebook alapítója nem a saját üzenetküldő szolgáltatásukat használja. 

Már Mark Zuckerberg sem bízik a Facebookban?Forrás: AFP/Money Sharma

Egy konkurens cég, a Signal felhasználói között találtak egy fiókot Zuckerberg telefonszámával, vagyis egészen biztos, hogy ezt az alkalmazást használta az üzletember. Erre az appra januárban Elon Musk hívta fel a felhasználók figyelmét, ezt tömeges regisztráció követte, és úgy tűnik, Mark is a csatalkozók között volt. Természetesen miután napvilágra került az információ, az említett Signal-fiók törlésre került - írja a Mashable nyomán a Ripost.