"Csak zokogunk, felfoghatatlan" - Igaly Diána halála összetörte a barátait

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
halál Igaly Diána
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A többszörös világ- és Európa-bajnok sportlövő, Igaly Diána 56 évesen elhunyt. A veszteség mindenki számára felfoghatatlan.

Igaly Diána néhány nappal azután hunyt el, hogy koronavírus miatt kórházba került. Mindenkit megdöbbentett a tragikus hír, hiszen senki nem sejtette, hogy ilyen nagy a baj. Csütörtökön adta fel a szervezete a harcot a vírussal szemben.

Peking, 2008. augusztus 14. Igaly Diána koncentrál a női skeetverseny selejtezőjében a Pekingi Lőtércsarnokban a XXIX. nyári olimpián. MTI Fotó: Illyés Tibor Forrás: MTI/Illyés Tibor

"Nem tudok mit mondani. Csak zokogunk, felfoghatatlan Diána elvesztése. Mindig rá gondolok, beszélni sem tudok a könnyektől" - mondta Vasvári Erzsébet, a régi csapattárs a Blikknek.

A világbajnok Joó Éva levélben osztotta meg az érzéseit.

Csupa derű és mosoly! Voltak pedig nehézségei az életben, de én soha nem láttam rajta a szomorúságot, letörtséget. Egyszerűen hihetetlen, hogy elment... Fel nem fogható!"

írta

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.