Vitray Tamásnak nem veszik el jogosítványát a balesete után: ez az oka

Forrás: MTI/Czimbal Gyula -
Vitray Tamás autóbaleset jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy mi is beszámoltunk róla, a 88 éves Kossuth-díjas újságíró februárban autóbalesetet szenvedett, melyben autója totálkáros lett, de személyi sérülés szerencsére nem történt. 

Mivel a balesetet Vitray Tamás okozta, pénzbüntetést kell fizetnie illetve eredetileg úgy volt, hogy egy negyedévre a jogosítványát is elveszik tőle, ám végül ettől eltekintett a hatóság. A tévés levelet írt a méltányosság nevében, melyben részletesen leírta, miért lenne továbbra is szüksége a jogosítványára.

Göd, 2017. október 31. Vitray Tamás Kossuth-díjas újságíró, főszerkesztő, riporter, kiváló művész gödi otthonában 2017. október 31-én, közelgő 85. születésnapja előtt. MTI Fotó: Czimbal Gyula Forrás: MTI/Czimbal Gyula

- mesélte a Blikknek Vitray Tamás, aki a mai napokban kapta kézhez a határozatot, hogy tovább vezethet. A legendás tévésben nem maradt félelem, azóta is rendszeresen vezet, most éppen egy kölcsönautóval rója az utakat. Nagyon hálás a hatóságoknak, hogy nem vették el a jogosítványát és mindenkit biztosított afelől, ha képességei megromlanának, azt megérezné és nem ülne többet a volán mögé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.