Újabb vádak: Ezekkel a szörnyűségekkel vádolják a Madeleine McCann-ügy gyanúsítottját

vád gyanúsított pedofil Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Madeleine-ügy legfőbb gyanusítottját, Christian Brücknert három másik szexuális erőszak ügyében is vádolják.

Madeleine McCann rejtélyes eltűnését 2007 óta vizsgálja a portugál, az angol és a német rendőrség is. Az ügy első számú gyanusítottja a 43 éves Christian Brückner, akit most három másik, szexuális erőszak ügyében is vádol a rendőrség.

A súlyos vádak alapján

a férfi megerőszakolt egy ír nőt egy apartmanban még 2004-ben, ezenkívül a nyomozók szerint, még abban az évben, amikor Madeleine eltűnt, Brückner a tengerparton szexuálisan zaklatott egy 10 éves kislányt. Az utolsó ismert bűntette pedig körülbelül 4 évvel ezelőtt történt, 2017-ben, szintén Algarve régióban. Ekkor 4 kiskorút környékezett meg egy fesztiválon

- írja a Mirror.

Madeleine McCann Forrás: Getty Images

A három említett bűntett Portugáliában, Madeleine eltűnésének a helyszínén történtek. Bár nem minden esetben kiskorúak ellen követték el, a rendőrség mégis Brücknert vádolja, aki jelenleg a 7 éves börtönbüntetését tölti, miután Praia da Luz-ban megerőszakolt egy 72 éves amerikai nőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.