Elvágta felesége torkát egy férfi Nagyarban

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság Nagyar vérfürdő házaspár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Családon belüli veszekedés fajult tettlegességig Nagyarban 2021. május 30-án éjjel, ahol a férj elvágta felesége torkát, aki a helyszínen életét vesztette. 

A rendelkezésre álló adatok szerint a helybeli házaspár között kialakult vita hevében a 34 éves férj olyan súlyosan bántalmazta 32 éves feleségét, hogy az a helyszínen életét vesztette. A férfi is megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügyben emberölés bűntette elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást - írja a police.hu.

Elvágta felesége torkát egy férfi Nagyarban (A kép illusztráció) Forrás: Shutterstock

A Blikk információi alapján a férfi késsel elvágta élettársa torkát, illetve tinédzser lányát is megsebesítette. A férfi többször önmagát is hasba szúrta, úgy tudni, hogy öngyilkos akart lenni. Egy helyi lakos szerint a tinédzserkorú gyerek szólt a szomszédoknak, akik csákánnyal verték be az ablakot. Mire a rendőrök kiértek, a nő már halott volt. Azt egyelőre nem tudni, mi volt a férfi indítéka.

A polgármester megerősítette a hírt a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.