"Kinyitottam a 9-en az ablakot és azt mondtam, most van vége" - öngyilkos akart lenni a NOX sztárja

Forrás: TV2/Tények -
öngyilkos Péter Szabó Szilvia öngyilkosság Nox Nagy Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A NOX 18 évvel ezelőtt végigsöpört Magyarországon, hatalmas sikereket értek el, de végül mégis feloszlottak. Nagy Tamás élete azonban egyáltalán nem úgy alakult, ahogy tervezte: súlyos függőségekkel küzdött, és az öngyilkosság is megfordult a fejében. 

Elképesztő sikereket ért el annak idején a NOX együttes, 18 évvel ezelőtt mindenki értük rajongott. Nagy Tamás és Péter Szabó Szilvia párosa rendkívül elnyerte az emberek tetszését, a csapat azonban mégis feloszlott, a táncos élete pedig lejtmenetbe kezdett. Semmi sem úgy alakult, ahogy szerette volna. 18 év után most először adtak ismét közös interjút.

Nagy Tamás az öngyilkosságot fontolgatta a NOX feloszlása után Forrás: TV2/Tények

Kiderült, hogy Péter Szabó Szilvi egy szerelmi bánat miatt Ausztárliába költözött egy rövid időre, ekkor, nélkülük döntöttek úgy, hogy a NOX csillaga leáldozott. Tamás helyzete sem volt jobb. A felesége elhagyta őt, őbánatában pedig gyógyszerekhez nyúlt és inni kezdett.

Mindenki elment mellőlem. Akkor kinyitottam a kilencediken az ablakot és azt mondta, most van vége"

"Beugranak képek, amikor készülsz elhagyni ezt a földet

Azóta egyszer már meg is lepték a rajongókat Szilvi egyik koncertjén egy közös dallal, az azonban, hogy újra visszatérnek-e, nem derült ki. "Nincs lehetetlen" - mondta Tamás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.