Megrázó részletek Bódi Csaba súlyos autóbalesetéről: "Húsz percig a földön feküdtem"

Forrás: YouTube -
Bódi Csaba autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Csaba nagyon súlyos autóbalesetet szenvedett, a szerenécsnek és a rutinjának köszönheti, hogy ő és technikusa élve szálltak ki az autóból. Az énekes elmondta a baleset részleteit. 

Totálkárosra tört Bódi Csaba autója egy szabálytalanul közlekedő sofőr miatt, de a nagyobb baj az, hogy a technikusa kórházba került a karambol után, és ő sincs jól. A baleset péntek este történt, de azóta sem tud a család napirendre térni az események felett.

Bódi Csaba családját s megviselte a baleset Forrás: YouTube

"Áporkára tartottam koncertre, és szabálytalanul bekanyarodott elém egy autó, sajnos elkerülhetetlen volt az ütközés. Döntenem kellett, melyik irányba vigyem az autót, belém csapódik-e a vétkes sofőr, vagy a szembe jövő kamionnak megyek. A két rossz közül talán a kisebbik rosszat választottam" - mondta a Borsnak a zenész.

A kezemből ömlött a vér a szilánkok miatt, az ujjamat nem tudtam mozgatni.

Fogalmam sincs, hogy mi lesz majd, mert a biztosító nem fog akkora összeget kártérítésként megítélni, amennyit az autó ér.

Édesanyja sokkot kapott a hír hallatán. "

Margó is sokkot kapott, még most is sír,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.