Bódi Csabi luxusautója három évvel ezelőtt gyulladt ki, miközben a zenész benne ült.

A kis híján tragédiába torkollt eset 2018. június 8-án történt. Egy négysávos úton haladt Bódi Csabi kocsijával, amikor mellé került egy másik autó, aminek utasai integettek és kiabáltak neki. Amikor a zenész lehúzta az ablakot, teljesen megdöbbent:

Száljj ki a kocsiból, önlik az olaj és ég az egész verda! - kiabálták neki, mire Csabi azonnal félreállt, kipattant az autójából, még gyorsan felnyitotta a csomagtartót, hogy lát-e benne drága hangtechnikai eszközöket, majd hirtelen lezárt a központi zár, amit nem lehetett kinyitni.

Bódi CsabiForrás: Bódi Csabi

Ha 15 másodperccel előtte még benne ülök, akkor örökre ott is maradok. Három év eltelt, de még mindig a történet hatása alatt vagyok. Meghalhattam volna... - mesélte a Borsnak Bódi Csabi.

Arra sosem derült fény, hogy mi okozta a majdnem a zenész életébe kerülő tragédiát, mivel az autót gyakorlatilag beleégett az aszfaltba, nem tudták alaposabban megvizsgálni. Bódi Csabiban azonban mély nyomot hagyott az eset.

"Állandóan ugrásra kész vagyok, ha a család ia benne ül a kocsiban, mindig felkészülök egy esetleges vészhelyzetre, nem akarom, hogy váratlanul érjen a baj. 
A kiégett kocsin egyébként nem volt CASCO, olyan 4,5-5 millió forintot buktam rajta. De legalább élek! Azóta - tudom, bátor vagyok - vettem egy ugyanolyan típust, csak fehéret, és született egy csodálatos kislányom is. Úgy érzem, végtelenül szerencsés ember vagyok, hogy élhetek és szerető családom van."

Tünetkereső
Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!