Pár másodperc: mindössze ennyin múlt, hogy Bódi Csabi nem halt meg

Forrás: Bódi Csabi -
kigyulladt autó kigyulladt Bódi Csaba baleset Bódi Csabi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Csabi luxusautója három évvel ezelőtt gyulladt ki, miközben a zenész benne ült.

A kis híján tragédiába torkollt eset 2018. június 8-án történt. Egy négysávos úton haladt Bódi Csabi kocsijával, amikor mellé került egy másik autó, aminek utasai integettek és kiabáltak neki. Amikor a zenész lehúzta az ablakot, teljesen megdöbbent:

Bódi Csabi Forrás: Bódi Csabi

Arra sosem derült fény, hogy mi okozta a majdnem a zenész életébe kerülő tragédiát, mivel az autót gyakorlatilag beleégett az aszfaltba, nem tudták alaposabban megvizsgálni. Bódi Csabiban azonban mély nyomot hagyott az eset.

"Állandóan ugrásra kész vagyok, ha a család ia benne ül a kocsiban, mindig felkészülök egy esetleges vészhelyzetre, nem akarom, hogy váratlanul érjen a baj.
A kiégett kocsin egyébként nem volt CASCO, olyan 4,5-5 millió forintot buktam rajta. De legalább élek! Azóta - tudom, bátor vagyok - vettem egy ugyanolyan típust, csak fehéret, és született egy csodálatos kislányom is. Úgy érzem, végtelenül szerencsés ember vagyok, hogy élhetek és szerető családom van."

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.