Schobert Lara nem utazott el családjával Santorini szigetére, ő úgy döntött, hogy inkább dolgozik ahelyett, hogy a tengerparton koktélozna. A családi vállalkozás egyik boltjában szolgálja ki a vevőket. 

Schobert Lara úgy döntött, hogy nem kér a családi luxusnyaralásból, ahelyett, hogy a tengerparton koktélozna, és élvezné a napfürdőzést Santorini gyönyörű szigetén, ő inkább beállt a pult mögé, egyik boltjukban szolgálja ki a vevőket. 

Schobert Lara nem koktélozik a tengerparton családjávalForrás: Schobert Lara / Instagram

"A saját döntésem volt, hogy itthon maradok. Dolgozni szeretnék, meg akarom ismerni az üzletünket, a termékeket, a vendégeket és nem mellesleg pénzt is szeretnék keresni. Utálok ugyanis kölcsönkérni a szüleimtől. Jobban esik azt elkölteni, amiért megdolgozom" - mondta a Borsnak Lara. "A leválás nem könnyű feladat, főleg apámmal volt sok harcom. Kicsi korom óta elég önálló vagyok, szeretném a magam útját járni.
Nagyon sok munkát igényel ez a folyamat, mert nekem a Schobert névvel duplán meg kell dolgoznom mindenért, a sikerért, az elismerésért. Nagyon sok előítélettel találkozom. Van, aki nem ismer, de meghallja a nevem és azonnal utál. Én ezt elfogadom, megtanultam tudatosan kezelni, nem beengedni az idegenek negatív reakcióit. Az elején persze bántott, hogy úgy ítélkeznek, hogy azt sem tudják, valójában milyen ember vagyok. Ma már nem szorongok emiatt. Inkább megyek előre az utamon, és a lehető legtöbb energiát abba fektetni, hogy megvalósítsam magam" - árulta el Lara, aki nemrég extrém fürdőruhájával hívta fel magára a figyelmet.

Nem szeretném a szüleim árnyékában élni az életem. El szeretnék érni sikereket, a saját erőmből. Persze, ehhez elengedhetetlen az a szertő és gondoskodó családi háttér, amiben élek, ez nem kérdés. Szerencsés vagyok, hogy ide születtem, de én nem az a fajta tinédzser vagyok, aki az apucitól kapott luxuskocsiban furikázik a haverokkal minden este. Ha azt kérdezik, hol leszek húsz év múlva, azt válaszolom, hogy lesz egy lovardám, ahol gyerekeket tanítok majd lovagolni, és persze lesz ott egy nagy étterem is, a szüleim által életre keltett bolthálózat termékeivel. Mindkettőt szeretném. Tovább vinni, menedzselni az Update márkát és mellette lovakkal foglalkozni. Ez a vágyam. Ezért dolgozom most is ahelyett, hogy a tengerparton koktéloznék" - mondta.