"Jó lenne, ha nem venném magamra a sok sz*rt" - Aggódnak Tóth Andiért

Forrás: Szabyest -
dal komment Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi legújabb dala olyan szomorúra sikerült, hogy sok rajongója kezdett el aggódni érte.

Tóth Andi sokszor veri ki a biztosítékot posztjaival, nemrég egy fegyverrel hadonászva fenyegette a kommentelőket. Újabb dobása miatt is felfigyeltek rá az emberek, de most nem azért, mert lenge öltözékben mutatkozott volna, hanem azért, mert szokatlanul szomorú és szinte már kétségbeejtő dalt adott ki. A Vétkeztem című számban olyan sorok vannak, mint a "Jó lenne, ha nem venném magamra a sok sz*rt, jó lenne lesz**ni, ami most mindig felb*sz". Ezen kívül arról dalol, hogy eladná a lelkét, és nem tud az lenni, akinek hiszik.

Tóth Andi aggodalmat keltett rajongóiban Forrás: Szabyest

"De remélem, nincs semmi baj veled, Andi. A dalszöveg eleje aggodalomra ad okot nálam, meg másoknál is ,gondolom" - írta egy másik hozzászóló, de érkeztek még bőven hasonló kommentek. A dal maga sokakat megérintett, szép számmal érkeztek dicséretek is a kommentszekcióba.

"Nekem az összes dalod közül ez tetszik a legjobba" - írta egy rajongó. "Az érzés, mikor magadra találsz egy zenében" - szólt egy másik komment.

Természetesen ezek mellett fanyalgók is akadtak.

"Nagyon szeretem Andi hangját, de baromira kell koncentrálni, hogy megértsem, egyszerűen nem értem, amit énekel" - írta egy hozzászóló. "Azt se lehet érteni néha, mit énekel...de gyűlölöm ezt a nőt férfi létemre, Istenem" - szólt egy másik komment.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.