Nagy port kavart Hopp Csilla ügye, akit gondatlan emberölés vétségével vádolnak. L.L. Junior és Hopp Csilla kisfiát, Dávidkát 2019. augusztusában ütötte el egy autó, miután elengedte édesanyja kezét és a tilos jelzés ellenére kiszaladt az úttestre.

Az ügy vádemelési javaslattal az ügyészségre került. Az édesanyát gondatlan emberölés vétségének megalapozott gyanúja miatt többször is kihallgatták, és jelenleg az ügyészségen múlik, vádat emelnek-e ellene. A közvéleményt nagyon felkavarta Csilla esete és az Árva Szülők Alapítványa még petíciót is indított, hogy ne emeljenek vádat az édesanya ellen.

Felkérjük az ügyészséget, hogy gondolja át a történtek súlyát a szülő az anya kínszenvedését méltányolva! Egy anya, aki végignézi gyermeke halálát a kezdettől a végéig, az megkapja a sors legnagyobb büntetését! Ennél nagyobb életre szóló kín nem is létezik! Ebből nincs gyógyulás! Örökké kísért, egy életen át!"

- áll a petíció szövegében. 

L.L. Junior is aláírta a petíciót volt felesége védelmében.Forrás: L.L. Junior/Instagram

Hopp Csilla exe, L.L. Junior is nyilatkozott a Borsnak, hogy ő is aláírta a petíciót és arra kér minden jóérzésű embert, hogy kövesse a példáját. Bár az énekes is sokáig volt feleségét hibáztatta, ma már megbocsátott neki és szeretné, ha nagyobbik gyermeküket közös felügyelet alatt nevelhessék Csillával.