L.L. Junior meglepő lépést tett Hopp Csilla ügyében, erre kér másokat is

Hopp Csilla börtönbüntetés petíció vádemelés L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy port kavart Hopp Csilla ügye, akit gondatlan emberölés vétségével vádolnak. L.L. Junior és Hopp Csilla kisfiát, Dávidkát 2019. augusztusában ütötte el egy autó, miután elengedte édesanyja kezét és a tilos jelzés ellenére kiszaladt az úttestre.

Az ügy vádemelési javaslattal az ügyészségre került. Az édesanyát gondatlan emberölés vétségének megalapozott gyanúja miatt többször is kihallgatták, és jelenleg az ügyészségen múlik, vádat emelnek-e ellene. A közvéleményt nagyon felkavarta Csilla esete és az Árva Szülők Alapítványa még petíciót is indított, hogy ne emeljenek vádat az édesanya ellen.

- áll a petíció szövegében.

L.L. Junior is aláírta a petíciót volt felesége védelmében. Forrás: L.L. Junior/Instagram

Hopp Csilla exe, L.L. Junior is nyilatkozott a Borsnak, hogy ő is aláírta a petíciót és arra kér minden jóérzésű embert, hogy kövesse a példáját. Bár az énekes is sokáig volt feleségét hibáztatta, ma már megbocsátott neki és szeretné, ha nagyobbik gyermeküket közös felügyelet alatt nevelhessék Csillával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.