Rém kellemetlen helyzetben a brit királyi család: András herceget a bíróság előtt faggathatják szexuális életéről

Forrás: AFP/Michel Euler -
Erzsébet királynő Jeffrey Epstein bíróság per szexuális zaklatás András herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Virginia Roberts öt évvel ezelőtt perelte be András herceget, II. Erzsébet harmadik gyermekét. A nő azt állítja, hogy 17 éves korában Jeffrey Epstein arra kényszerítette, hogy többször is szexeljen András yorki herceggel.

András herceg és a Buckingham palota tagadja a vádakat, ám most a New York-i bíróság elé kerül az ügy. Virginia Roberts ügyvédje elmondta, hogy szexuális zaklatással vádolják a herceget. Ez fizikai és érzelmi szorongást váltott ki a nőnél, aki most kártérítést szeretne - írja a Daily Mail.

András yorki herceg a lánya, Eugénia hercegnő esküvőjén Forrás: MTI/EPA/Neil Hall

Ennél kellemetlen helyzetbe nem nagyon kerülhetett a brit királyi család, hiszen Andrást a bíróságon esküdtek előtt fogják kérdezni a szexuális életéről. Magánjellegű levelezéseket, üzenetváltásokat is fel fognak használni. Amennyiben a herceg úgy dönt, hogy nem jelenik meg a bíróságon, az totális katasztófa lenne a monarchiára nézve.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.