Egykori párja azt állítja, Molnár Gusztáv bántalmazta a közös gyereküket, amiért feljelentést tett. A színész reagált a vádakra: elmondta, úgy tudja, nem történt ilyen feljelentés. Hozzátette, szinte minden munkáját elvesztette, mióta ez az eset kiderült.

Molnár Gusztáv egykori párja azt állítja, a színész ittasan bántalmazta közös gyereküket, majd a nő új párját is. Dancsecs Ildikó részletesen beszámolt az eseményekről. "Éjjel fél tizenkettő körül a gyerek sírva hívott, és azt mondta, hogy az apja megütötte. Zokogva kért, könyörgött, hogy hadd jöhessen haza, mert halálosan fél az apjától" - mondta a többi között.

Reagált a gyerekbántalamzási vádakra Molnár GusztávForrás: Instagram/Molnár Gusztáv

"Nem vagyok gyermekbántalmazó, nem vagyok agresszív! Egy válás sosem könnyű, nekünk nem is sikerült jól. A válás óta küzdök azzal, hogy egyikünk A-t mond, a másikunk B-t. Hónapok óta nem beszélünk Ildikóval, a gyerekkel kapcsolatban is a férjével kell egyeztetnem, amit méltatlannak érzek. Tudtommal nem jelentettek fel gyermekbántalmazásért: garázdaságért jelentettek fel, mert összeverekedtem a férjével, amely miatt egyébként én is feljelentettem őt könnyű testi sértés miatt. A mai nappal az összes munkámat elvesztettem. Egy sorozatban forgattam közel egy hónapot, onnan azonnali hatállyal kirúgtak, mással forgatják újra a jeleneteimet és a szeptemberi előadásaim 99 százalékát is lemondták - ahogy a színházak fogalmaztak, kivárnak, mi lesz ebből az egészből" - mondta a színész a Blikknek.

Azért vagyok a legcsalódottabb és azért nem akartam eddig reagálni, mert ebből egy ember jön ki rosszul, a fiam. Ha valóban bántalmazó lennék, akkor eddig miért nem kért távolságtartási végzést, miért nem kért látleletet? Furcsának találom, hogy Ildikó korábban kért már gyámügyi vizsgálatot, amit aztán pár nap után visszavonatott" - tette hozzá. Elmondta, korábban párja azzal fenyegette, hogy tönkreteszi.