Reagált a gyerekbántalmazási vádakra a Drága örökösök sztárja: minden munkáját elveszítette

Forrás: Insatgram/Molnár Gusztáv -
Molnár Gusztáv Drága örökösök reakció gyerekbántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egykori párja azt állítja, Molnár Gusztáv bántalmazta a közös gyereküket, amiért feljelentést tett. A színész reagált a vádakra: elmondta, úgy tudja, nem történt ilyen feljelentés. Hozzátette, szinte minden munkáját elvesztette, mióta ez az eset kiderült.

Molnár Gusztáv egykori párja azt állítja, a színész ittasan bántalmazta közös gyereküket, majd a nő új párját is. Dancsecs Ildikó részletesen beszámolt az eseményekről. "Éjjel fél tizenkettő körül a gyerek sírva hívott, és azt mondta, hogy az apja megütötte. Zokogva kért, könyörgött, hogy hadd jöhessen haza, mert halálosan fél az apjától" - mondta a többi között.

Reagált a gyerekbántalamzási vádakra Molnár Gusztáv Forrás: Instagram/Molnár Gusztáv

Tudtommal nem jelentettek fel gyermekbántalmazásért: garázdaságért jelentettek fel, mert összeverekedtem a férjével, amely miatt egyébként én is feljelentettem őt könnyű testi sértés miatt.

Blikknek

Azért vagyok a legcsalódottabb és azért nem akartam eddig reagálni, mert ebből egy ember jön ki rosszul, a fiam.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.