Megcsonkították és agyonverték a férfit: brutális részletek a kétegyházi verekedésről

Forrás: Shutterstock -
mészárlás csonkítás családi viszály Kétegyháza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, családi viszályból brutális verekedés lett Kétegyházán: a Nagy Sándor utcai csoportos verekedésben hárman könnyebben, egy férfi pedig súlyosan megsérült. A súlyos sérült fejét vascsővel verték szét és levágták több ujját.

Brutális verekedés alakult ki két család között a minap Kétegyházán: Hárman könnyebben, egy férfi pedig súlyosan megsérült. A súlyos sérült fejét vascsővel verték szét és levágták több ujját. Az orvosok hiába küzdöttek az életéért, már nem tudták megmenteni.

"Nem tudjuk elhinni, hogy Jóska nincs többé. Nem volt balhés alkat, szerette a családját, nem ártott ő senkinek. Nincs mentség arra, amit tettek vele. Aki ezt tette Jóskával, örök életére a börtönben a helye, nem lehet emberek közé engedni azt, aki levágta valaki ujját, aztán vascsővel verte agyon"

- mesélte zokogva a Blikknek az egyik gyászoló.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

Mint kiderült, a másik két sérültet már haza is engedtek a kórházból. A férfi gyilkosai ugyan megpróbáltak elmenekülni, de végül sikerült elfogni őket. Három férfit még aznap őrizetbe vettek, kettőt vasárnap Orosházán fogtak el, kettőt pedig hétfőn délelőtt Békéscsabán és Gyulán állítottak elő és vettek őrizetbe.

A rendőrségen az a férfi is őrizetben van, aki a gyanú szerint a halált okozó sérülésért tehető felelőssé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.