Borzalmas: Elrabolta, majd megölte saját gyerekeit az édesapja, mert attól félt, hogy szörnyek lesznek belőlük

gyilkosság gyerekek Amerika édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elrabolta, majd megölte két kisgyerekét egy amerikai édesapa, mert azt képzelte, hogy a kicsikből szörnyek lesznek, ezért meg kell ölnie őket.

A kaliforniai Santa Barbarában élő, szörfoktatóként dolgozó apa egészen Mexikóig vitte kétéves kisfiát és 10 hónapos kislányát, majd egy szigonypuskával többször mellkason lőtte őket.

A hatóságoknak azt mondta, hogy azért gyilkolta meg a gyermekeit, mert azt képzelte, hogy a kicsikből szörnyek lesznek, ezért meg kell ölnie őket. Ezt azzal támasztotta alá, hogy voltak olyan látomásai és "jelek" arra, hogy a feleségének kígyó-DNS-e van, amit a gyerekeiknek is átadott

- írja a Guardian.

A 40 éves férfi többek között azt is bevallotta, hogy hisz a QAnon és az illuminátus összeesküvés-elméletekben, elmondta, hogy ezeknek köszönhetően világosodott meg. Tisztában van vele, hogy amit tett, az helytelen, de állítása szerint ez volt az egyetlen módja annak, hogy megmentse a világot.

A kép illusztráció Forrás: shutterstock

Matthew Taylor Coleman és családja egyébként lakókocsival ment volna kempingezni a múlt hétvégén. Szombaton azonban az apa csak a gyerekekkel indult útnak. Bár a felesége nem tudta, hova mennek, egy ideig nem aggódott értük. Mivel azonban nem tértek haza rövid időn belül, és nem érte el a férjét, értesítette a rendőrséget.

Coleman telefonját a mexikói Rosaritoban mérték be. Mint kiderült, szombaton egy hotelbe jelentkezett be gyerekeivel együtt, a felvételek szerint pedig hétfőn hajnalban elmentek onnan, később pedig már csak a férfi tért vissza egyedül.

Matthew Taylor Colemant a határon kapták el, amikor visszatért Mexikóból. Azonnal letartóztatták kettős gyilkosság vádjával.

A gyerekei holttestét egy farmer találta meg hétfőn egy Rosarito közelében lévő tanyán, kb. 40 percre az amerikai határtól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.