Nem ölelhette meg negyedik gyermekét - Koronavírus-fertőzésben elhunyt a 35 éves édesanya

gyász haláleset Írország koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 35 éves Samantha Willis pénteken hunyt el egy írországi kórházban koronavírus-fertőzésben, nem sokkal azután, hogy megszületett negyedik gyermeke, a kis Eviegrace. Szívszorító, ahogy az egyik közeli hozzátartozó a kisbabával a kezében a koporsót követte.

Samantha várandósan kapta el a koronvírust, 16 napon át küzdött a vírussal, mielőtt szervezete feladta volna a harcot. Az asszony férje, Josh elárulta a The Sun című lapnak, hogy felesége nem volt beoltva.

A férfi most mindenkit arra bíztat, hogy vegye fel a védőoltást: "35 éves, nem volt beoltva és most koporsóban fekszik. A számok valósak, mindenki oltassa be magát, hogy ne kelljen azt átélnie, amit az én családomnak" - írta Josh a Twitteren.

Nem ölelhette meg negyedik gyermekét a koronavírus-fertőzésben elhunyt 35 éves édesanya Forrás: gofundme.com

Miután kórházba került, Samantha életet adott negyedik gyeremkének, de a kislányt sosem tarthatta a karjaiban. Az édesapa megesküdött, hogy a kisbaba meg fogja tudni, miilyen nagyszerű ember volt az édesanyja.

Beoltatta magát a 20 éve elvonultan élő remete: "A vírus az én barlangomba is el fog jönni"



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.