Szörnyű tragédia történt Gödnél: beleesett egy pár a Dunába, a lányt sajnos nem sikerült kimenteni. A 22 éves Szabina megfulladt, szerelme, Levente pedig azóta sokkos állapotban van. Magát hibáztatja. 

Nyaralását töltötte Gödnél Szabina és Levente, a hőség miatt pedig úgy döntöttek, vízre szállnak egy gumicsónakkal. A 22 éves lány állítólag nem tudott úszni, és egy óvatlan mozdulat miatt beleborultak a Dunába. A 37 éves Leventének tudtak segíteni, de Szabinát nem sikerült megtalálniuk, másnap, a búvárok találták meg a lány testét.  Ő vízbe fulladt, a párja azóta sokkos állapotban van. Már a házasságot és a babát tervezték

A lányt nem sikerült megmenteni, párja azóta sokkos állapotban van - Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

Barátokkal voltak a Homokszigeten, köztük volt Levente volt párja is, aki szinte végignézte a tragédiát. 

"Nagyon jól éreztük magunkat, de szombat délután Levi és Szabina elmentek romantikázni. Levi ugyanis hozott egy felfújhatós gumicsónakot. Abba ültek bele ketten. Egy idő után valamiért felborultak és mindketten a vízbe estek. A vőlegényemmel most magunkhoz vettük Leventét. Mi is alig tudunk vele kommunikálni, hiszen egyfolytában sír. Szörnyű őt ilyen állapotban látni. A munkahelyére is mi telefonáltunk, hogy bejelentsük, nem tud bemenni dolgozni. Miután a csónak felborult, Leventét a közelben tartózkodók hamar kihúzták. Aztán segítséget hívtak. Rendőrök és búvárok is keresték Szabinát, de éjfél körül kifogyott az oxigénpalackjuk, ezért a munkát fel kellett függeszteniük" - mondta a volt barátnő a Borsnak. A lánynak egy heves rosszullétekkel járó betegsége volt, arra gyanakodnak, hogy ez is hozzájárult a tragédiához.