Két borzalmas tragédiánál is ott volt Laky Zsuzsi férje: a Balatonba fulladt testvérpárnál és Gödnél is jelen volt

Forrás: TV2 -
Dietz Gusztávné Laky Zsuzsi Göd fulladás Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Laky Zsuzsi férje két megrázó tragédiánál is jelen volt: ott volt akkor, amikor a Balatonba fulladt a  testvérpár, és akkor is, amikor Gödnél a vízba borult Szabina és Levente. 

Már egy tragédia szemtanújának lenni is hatalmas megrázkódtatás, sajnos, Laky Zsuzsi férje, Dietz Gusztáv kettőnél is ott volt. A családjával együtt pihentek a Balatonnál, amikor egy 13 éves és egy 17 éves gyerek belefulladt a tóba. Erről Laky Zsuzsi számolt be közösségi oldalán annak idején.

Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv Forrás: TV2

Kicsit később arra lettünk figyelmesek, hogy négy mentőhajó köröz nem messze tőlünk, majd jön egy mentőhelikopter is. Éreztem, hogy nagy a baj,

Kiderült, hogy a gödi tragédiánál is jelen volt Guszti, sőt, ő volt az, aki aktívan részt vett a segítségnyújtásban: ő mentette ki a 37 éves Leventét , és a 22 éves Szabinán is próbált segíteni, de már sajnos nem tudott. Erről Dér Heni egyik posztja alatt írt egy kommentben.

Láttam még a kezét a lánynak, de csak a merev részeg párját tudtam kihúzni a vízből! A társasága, mint ha mi sem történt volna, szórakozott tovább!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.