Gödnél ért tragédia egy párt: gumicsónakjukkal beleborultak a Dunába. A 22 éves Szabina megfulladt, párját, Leventét azonban sikerült kimenteni, mint kiderült, Dietz Gusztávnak. 

Vízbe borult a gumicsónakról a 22 éves Szabina és párja, a 37 éves Levente, de a lányt nem tudták kimenteni. Másnap találtak rá a búvárok a holttestére. Azóta kiderült, hogy a pár a nyaralását töltötte a Homokszigeten, és az is, hogy már az esküvőt és a babát tervezték. Azóta megszólalt az egyik ismerősük is, aki jelen volt a tragédiánál, elmondta, hogy a megmentett férfi sokkos állapotban van. Kicsit más képet fest le azonban az egészről Dietz Gusztáv, aki a jelek szerint szintén ott volt sőt, ő volt az, aki kimentette Leventét a Dunából. Erre utal legalábbi kommentje, amelyet Dér Heni egyik posztja alatt hagyott. 

Laky Zsuzsi férje, Dietz Guszti mentette ki a Dunából LeventétForrás: FEM3

"Sajnos azóta sem sikerült még feldolgozni. Elképesztően idegesített, hogy akit kihúztam a vízből, az 5 perc múlva aludt, miközben mi kerestük a barátnőjét, akit állítása szerint nem akart elveszíteni! Akikkel együtt jöttek, meg sem próbáltak segíteni nekünk!? Láttam még a kezét a lánynak, de csak a merev részeg párját tudtam kihúzni a vízből! A társasága, mint ha mi sem történt volna, szórakozott tovább!? Bántani tudtam volna őket a nemtörődömségükért, de abból megint én jöttem volna ki rosszul! Szégyellhetnék magukat, pedig nagyon, de sajnos nem fogják" - szúrta ki a Story Dietz Gusztáv kommentjét.